Bij een bedrijf aan de Nijverheidsstraat in Heerhugowaard is rond 22:30 brand uitgebroken. Volgens de eerste melding gaat het om een garagebedrijf. Het is nog onduidelijk wat er precies aan de hand is, maar er werd heel snel opgeschaald en inmiddels zijn er meerdere eenheden van diverse korpsen te plaatse.

Een groot gebied om het pand is afgezet door de hulpdiensten. Op de eerste beelden is al te zien dat de vlammen uit het dak van het bedrijf slaan. Inmiddels is door de harde wind ook een ware vonkenregen ontstaan. Dat is mogelijk gevaarlijk voor de omliggende bedrijven. (tekst gaat door onder video)

00:00
55
00:00


Het bedrijf ligt vlak langs de N242. In verband met de rookontwikkeling is de weg ter hoogte van Heerhugowaard afgesloten. Het is onduidelijk voor hoelang.
Pin It
Bekeken: 4618x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/