Een bootje langs de Bierkade in Alkmaar is kopje onder gegaan. Dat gebeurde donderdagmiddag. Het scheepje raakte bij het aanmeren een ander vaartuig en begon vervolgens snel water te maken. Het bootje zonk naar de bodem en moet als verloren worden beschouwd. Gewonden vielen er niet bij het incident.

Het gezonken bootje trekt de aandacht van wandelaars en fietsers; er blijken veel meldingen van te zijn gemaakt. Om nieuwe meldingen te voorkomen is er op de plaats des onheils een lint gespannen, dat duidelijk maakt dat het zinken bij de autoriteiten bekend is.

Het bootje wordt geborgen door Stadswerk 072. Wanneer dat precies gaat gebeuren is nog niet duidelijk. Eerder deze maand bleek een bergingsoperatie op dezelfde locatie veel tijd te kosten, maar daarbij ging het om een vaartuig dat veel groter en zwaarder was.
Pin It
Bekeken: 1605x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/