Er is weer melding gedaan van een mysterieuze kledingcontainer in Alkmaar. Nu werd de container herkend op het Huiswaarderplein in Overstad. Navraag bij de gemeente levert al snel duidelijkheid op: deze container hoort hier niet te staan, daar is geen vergunning voor gegeven. De gemeente Alkmaar werkt namelijk alleen met vooraf bepaalde goede doelen.

Kledingcontainers die 'zomaar' op straat verschenen, zonder dat daar een vergunning voor was afgegeven: ze waren deze zomer in het nieuws bij Alkmaar Centraal. De gemeente liet het er toen niet bij zitten en zorgde ervoor dat de containers weer werden verwijderd. Maar nu blijkt dat de organisatie achter de containers het niet opgeeft: een lezer herkende de container op een andere plek in de stad, op het Huiswaarderplein.

"Ze geven het dus niet op", reageert de gemeente nuchter. "Daar hebben we wel weer werk aan, dat is het vervelende." Want ook in dit geval zal de gemeente handhavend optreden.
Pin It
Bekeken: 3259x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/