De mobiele flitspaal is weer verhuisd van de N242 in Alkmaar naar de Vondelstraat. De flexflitser van het Openbaar Ministerie is woensdag nabij de Stadsboerderij langs de weg gezet om kiekjes te maken van iedereen die (veel) harder dan 50 km/uur richting het centrum rijdt. De hardrijders kunnen daarna een proces-verbaal van het CJIB in de brievenbus verwachten.

Het is de tweede keer dat de flexflitser langs de Vondelstraat staat, om verkeer richting het centrum in de gaten te houden. De eerste keer was dat vanaf maart voor een periode van twee maanden. Daarvoor stond de paal met zonnepanelen twee maanden aan de N242, net zoals de afgelopen periode.

Begin 2023 legde de mobiele flitspaal 15.130 hardrijders op de N242 vast. Het was een van de hoogst scorende flexflitsers die het OM in het eerste kwartaal had ingezet. Vanaf maart werden op de Vondelstraat bij de Frits Colijnstraat in twee maanden tijd 1.746 hardrijders vastgelegd, goed voor 92.264 euro aan boetes.
Pin It
Bekeken: 1959x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/