De plannen voor Heiloo Fietsdorp krijgen al aardig vorm. Aan de hand van inbreng van diverse organisaties en een inwonersenquête is een opzet gemaakt. Voor de verdere uitwerking organiseert de gemeente woensdag 4 oktober een inloopavond genaamd 'Fietscafé' in 't Trefpunt.

Gemeente Heiloo wil het dorp de komende omvormen tot een fietsdorp. "Inmiddels hebben we een beeld gevormd van hoe Heiloo Fietsdorp er in 2030 uit kan zien", meldt de gemeente aan inwoners en lokale ondernemers. "Tijdens het Fietscafé willen we graag van u horen welke maatregelen we kunnen nemen om Heiloo Fietsdorp te bereiken. Denk mee over thema’s, maatregelen en prioriteiten van Heiloo Fietsdorp.

De inloopavond duurt van 19:00 tot 21:00 uur. Bezoekers kunnen aanschuiven bij tafels die ingaan op thema’s als fietsroutes, veiligheid, en fietsplezier. Aan de hand van de nieuwe inbreng worden prioriteiten gesteld en concrete acties gevormd voor in het fietsplan. (foto: gemeente Heiloo)
Pin It
Bekeken: 530x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/