Woensdag zijn de eerste werkzaamheden voor de revitalisering van Centrumwaard in Heerhugowaard van start gegaan. De Middenweg wordt de komende maanden opnieuw ingericht en meteen wordt het riool vervangen. Vrijdagmiddag vindt de officiële aftrap van het hele project plaats. De eer is aan wethouders Annette Groot en John Does, en aan de voorzitter van de winkeliersvereniging Jeroen Rood.

Na een intensief participatietraject met bewoners, ondernemers,  vastgoedeigenaren en andere betrokkenen is de gemeente tot een mooi plan voor Centrumwaard gekomen. De buurt wordt tot een levendig centrumgebied met een dorpse uitstraling omgevormd, waar het fijn is om te wonen, te winkelen en elkaar te ontmoeten.

Belangstellenden voor de officiële aftrap wordt gevraagd om zich om 14:00 uur te verzamelen bij de locatie van de werkzaamheden. Vanaf daar gaat het gezelschap naar Marlène, waar wethouders Groot en Does, en Jeroen Rood vanaf 14:15 uur een openingswoord verzorgen. Daarna is er tot 15:00 uur gelegenheid om na te praten onder het genot van koffie, thee en wat lekkers.

Meer info op dijkenwaard.nl/centrumwaard
Pin It
Bekeken: 1013x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/