De Middenweg in Heerhugowaard gaat de komende maanden op de schop. Vanaf dinsdag 19 september wordt de weg ter hoogte van Centrumwaard opengebroken. Het gaat onder meer om de vernieuwing van gasleidingen en het riool. Ook wordt de weg opnieuw geasfalteerd en krijgt een groenere uitstraling.

De komende jaren gaat Heerhugowaard ingrijpend veranderen. Niet alleen komen er duizenden woningen bij, ook wordt de langverwachte spoorondertunneling uitgevoerd. Het is de reden dat verschillende werkzaamheden eerder worden uitgevoerd. Zo was recent een deel van de Zuidtangent afgesloten. En nu dus de Middenweg. De werkzaamheden tussen de Vondellaan en Bickerstraat worden gefaseerd uitgevoerd. Tot april volgend jaar wordt het wegdek aangepakt. Vervolgens gaan de voetpaden, fietspaden en bermen op de schop.

Overigens: als de Middenweg rond mei volgend jaar klaar is, staan ook nog de Basiusstraat en (Korte) Dreef op de planning. Uit onderzoek blijkt dat het werken aan deze twee wegen wel tegelijkertijd kan met de spoorondertunneling op de Zuidtangent.
Pin It
Bekeken: 4376x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/