Hoewel de politie enkele tips binnen heeft gekregen, is nog niemand aangehouden voor een aanval op het Sluispolderpad in Alkmaar. Op donderdag 17 augustus werd een 16-jarig meisje belaagd door een man met een steekwapen. Het slachtoffer wist te ontkomen.

Uit het niets werd het meisje die donderdagavond rond 22:00 uur belaagd. De politie startte een zoektocht naar de dader, maar heeft hem niet kunnen vinden. Het gaat om een man met een lichte huidskleur van rond de 30 jaar. Hij heeft een stevig postuur, is ongeveer 1,85m en droeg tijdens de aanval een mondkapje.

De politie wil met name praten met twee specifieke getuigen die even voor het incident vlakbij op een bankje zaten. Volgens de woordvoerder zou het gaan om een man en vrouw van rond de achttien jaar. Zij vertrokken ongeveer vijf minuten voordat de vrouw werd belaagd op de fiets in de richting van de Alkmaarse Havinghastraat. "Mochten er mensen zijn die ons meer kunnen vertellen over dit incident, meld je via 0900-8844."
Pin It
Bekeken: 1644x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/