Wie er zaterdag langs kwam heeft het al kunnen zien: de Zuidtangent in Heerhugowaard ligt er van het Stationsplein tot het Parelhof weer strak bij en de wegafzettingen zijn verwijderd. Langs het stuk weg moet nog wel het een en ander gebeuren. Het werk aan de fietspaden is volgens planning eind volgende week klaar en ook moet er nog groen worden aangebracht.

De afgelopen weken was de weg dicht voor groot onderhoud. Meteen werd de weg van het Stationsplein tot aan het Parelhof gereed gemaakt voor de aanleg van de spooronderdoorgang. Dit werk laat nog even op zich wachten. Naar verwachting is de start in de loop van volgend jaar.

De tijdelijke verkeersmaatregelen op de Westtangent en het Stationsplein worden komende week weggehaald. Dit kan zorgen voor beperkte verkeershinder. (foto: Gemeente Dijk en Waard)
Pin It
Bekeken: 1833x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/