Het slachtoffer van een steekpartij aan de Sportlaan in Zuid-Scharwoude blijkt een 18-jarige Alkmaar te zijn. De jongeman ging later naar het ziekenhuis om zich aan lichte steekwonden te laten behandelen. Hij heeft inmiddels aangifte gedaan. De politie zoekt camerabeelden en meer getuigen.

Zaterdag rond 00:10 uur kreeg de politie melding van een vechtpartij aan de Sportlaan. Getuigen spraken van een gezellig feestje bij LSVV, maar buiten op straat was het helemaal mis gegaan. Iemand zou zijn gestoken met een steekwapen en er zou een schot zijn gelost met een op een vuurwapen gelijkend voorwerp. De politie ging snel op het incident af, maar kon geen verdachten meer vinden.

Op locatie vonden agenten een lege huls van een knalpatroon, vermoedelijk afgeschoten met een alarmpistool. Er werd geen pistool gevonden, maar wel heeft de politie twee scooters op een aanhanger meegenomen.

De politie sprak meerdere getuigen maar kon daaruit geen helder signalement opmaken. De politie vraagt eventuele getuigen die nog geen verklaring hebben afgelegd om dat alsnog te doen. De politie is bereikbaar via 0900-8844. Meld misdaad anoniem via 0800-7000. Wie beelden heeft van bijvoorbeeld een beveiligingscamera of dashcam wordt verzocht om deze in te zenden via politie.nl onder vermelding van zaaknummer 2023183293.
Pin It
Bekeken: 2255x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/