Het zijn bekende tonen, toch heet deze symfonie 'onvoltooid': Schuberts symfonie in b-klein. 'Die Unvollendete', wordt deze symfonie vaak genoemd. Lang duurt het muziekstuk dan ook zeker niet. Desondanks zal het Noordhollands Jeugdorkest met deze symfonie en werken van Rachmaninov en Busoni een avondvullend programma verzorgen in de Cultuurkoepel van Heiloo.

Of de symfonie ook echt onaf is, daar wordt door kenners over gediscussieerd. 'Unvollendet' is Duits voor onvoltooid, onvolledig. In ieder geval is het Noordhollands Jeugdorkest meer dan vertrouwd met de Duitse taal, want tussen 31 augustus en 2 september verzorgt het orkest optredens in Duitsland. NΓ‘ het optreden in Heiloo wacht de muzikale talenten een optreden in Amsterdam, in het Muziekgebouw aan het IJ.

Het concert vindt plaats op zaterdag 9 augustus in de Cultuurkoepel van Heiloo. De muzikale avond begint om 20:15. Kaarten kunnen worden besteld via Het Ticketkantoor. Wie meer informatie wil kan een kijkje nemen op de website van het Noordhollands Jeugdorkest. En bezoekers van (bijna) alle leeftijden kunnen zich afvragen van welke tekenfilmserie ze de muziek van Schubert ook alweer herkennen.
Pin It
Bekeken: 571x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/