Honderden kinderen die deze week meedoen aan hutten- of timmerdorpen zijn rond het middaguur naar binnengehaald, vanwege de hevige regen en de mogelijke komst van onweer. Ook in Alkmaar. "Alle kinderen zijn als het goed is nu van het terrein af. Met regen kunnen de kinderen sowieso niet bouwen aan hun hut. En door de mogelijke komst van onweer wordt bij ons een protocol in werking gesteld", licht Freek Liefhebber van Kinderdorp Opmeer toe. "Daarom hebben we iedereen in veiligheid gebracht. We hebben als organisatie toch de verantwoording over meer dan 600 mensen."

Rond half twaalf werden ouders van tientallen kinderen bij JOL Jeugdstad in Alkmaar geadviseerd om hun kinderen op te komen halen vanwege het slechte weer. "Wij betreuren het dat we deze maatregel moeten nemen, maar de veiligheid van de kinderen staat altijd voorop", laat de organisatie op social media weten. Er is wel noodopvang voor kinderen die niet opgehaald konden worden. In Alkmaar is vandaag een koopavond voor ouders en kinderen. De organisatie kijkt of dit nog door kan gaan.
Pin It
Bekeken: 2452x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/