Gemeente Bergen organiseert in september drie inwonersavonden om de veiligheid en leefbaarheid in de diverse dorpen te verbeteren. Inwoners worden uitgenodigd om aan te geven wat zij goed vinden gaan en wat beter kan, en op welke manier dit bereikt kan worden.

Burgemeester Lars Voskuil is aanwezig bij de bijeenkomsten, net als wijkagenten en de lokale gebiedsregisseur. Thema's die aan bod zullen komen zijn onder andere verkeersveiligheid, sociale overlast, jeugd en (verboden) middelengebruik. De aanwezigen kunnen vanzelfsprekend ook gespreksonderwerpen aandragen.

De eerste bijeenkomst is op maandag 4 september in De Beeck en is bedoeld voor inwoners van Bergen en Bergen aan Zee. De tweede is woensdag 6 september in Dorpshuis Hanswijk in Egmond aan den Hoef, en is gericht op de Egmonden. De laatste is woensdag 20 september in De Blinkerd in Schoorl, en is bedoeld voor inwoners van de Schoorlse woonkernen. De bijeenkomsten zijn allen van 19:30 tot 21:00 uur.
Pin It
Bekeken: 831x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/