Een deel van de N242 is volgende maand afgesloten. Van vrijdag 15 september tot maandag 18 september wordt gewerkt aan de provinciale weg bij Verlaat. Tijdens de afsluiting wordt de deklaag van de weg vervangen.

Het gaat om het deel van de rotonde met de N241 tot de kruising met de Leijerdijk. De werkzaamheden starten vrijdag 15 september om 20:00 uur en duren tot maandag 18 september om 05:00 uur. Gedurende deze dagen is de provinciale weg afgesloten voor al het verkeer. Wel is er een omleidingsroute. Zo wordt verkeer in de richting van Nieuwe Niedorp en Middenmeer geadviseerd om via de Hartweg en Westfriesedijk te gaan. Bestuurders in de richting van Alkmaar en Heerhugowaard worden via parallelweg Tulpenkade gestuurd.

Tekst gaat verder onder de foto.



Ook aan het bestemmingsverkeer is gedacht. Dit verkeer kan onder begeleiding van een verkeersregelaar in twee richtingen gebruik maken van de Tulpenkade.
Pin It
Bekeken: 2481x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/