De vier flitspalen langs de N9 in Alkmaar hebben in de eerste vier maanden van dit jaar 6.918 overtredingen vastgelegd. Dat zijn er meer dan vorig jaar in dezelfde periode, en het gaat in verreweg de meeste gevallen om te hard rijden. Bestuurders gingen vooral de fout in op de T-splitsing van de Huiswaarderweg. De overtredingen leveren de staatskas een kleine 600.000 euro op.

Op de N9 werden van januari tot en met mei aan beide zijden van de T-splitsing van de Huiswaarderweg ruim 2.500 hardrijders geflitst en ook meer dan 200 bestuurders die door rood reden. Bij de kruising met de Kennemerstraatweg was er wel duidelijk verschil tussen de rijrichtingen. In de richting van Egmond zijn ruim 641 hardrijders vastgelegd en 108 roodrijders, terwijl de andere kant op 498 hardrijders en 181 roodrijders zijn geflitst.

Topscorer was de flexflitspaal die vanaf half januari twee maanden langs de N242 bij de Omval stond. Maar liefst 15.130 hardrijders werden in die periode geflitst. (foto: Wikimedia)
Pin It
Bekeken: 2946x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/