Als je rouwt is ontsnapping of afleiding soms best fijn. Dat kan bijvoorbeeld met schilderen. Daarom is er op zondag 16 juli een workshop rouwschilderen bij natuurbegraafplaats Geestmerloo in Koedijk. Suzanne Verhaaf geeft deze workshop en daarbij is zij een  luisterend oor voor de deelnemers en geeft ze tips bij het schilderen. "Ik help mensen door een rouwperiode heen, door je te uiten met schilderen."

Met materialen zoals houtskool, potlood, pastelkrijt en acrylverf gaan de deelnemers aan de slag bij Geestmerloo. Suzanne geeft aan dat ervaring voor de workshop niet nodig is. "Het mooie van kunst is, niks is mooi of lelijk. Ook niks is fout of goed, het is net wat er in je opkomt en iedereen kan daar bij aansluiten."

De passie voor tekenen en schilderen is er bij Suzanne al even. "Ik schilder al vanaf mijn jeugd. Toen ik vijf jaar was zat ik al op tekenles en daar ligt een deel van mijn opvoeding. Er is geen dag dat ik niet teken of schilder, al is het niet voor mijn werk dan is het wel hobbymatig. Je zet je gevoel om in creativiteit."

Aangezien dit een introductieworkshop is betalen de deelnemers deze keer 15 euro materiaalkosten. De workshop duurt van 13:00 tot 16:00 uur. Aanmelden voor de workshop kan via mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 
Pin It
Bekeken: 1013x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/