In de nacht van zondag op maandag vond een ernstig ongeval plaats op de N246 nabij Markenbinnen, waarbij een van de twee betrokken auto's ondersteboven in de vaart kwam. Twee slachtoffers zijn uit het water gehaald, maar voor een van hen kwam de hulp te laat. Een 21-jarige man uit Breda liet het leven. De andere drenkeling, een 21-jarige man uit Amersfoort, was uit de auto geslingerd. Dat heeft wellicht zijn leven gered, maar hij is wel in kritieke toestand naar het ziekenhuis vervoerd. Mogelijk zat er nog iemand in de auto.

Rond middernacht vond op de N246 een zwaar verkeersongeval plaats. Eerder was er sprake van drie betrokken auto's, maar het blijkt om twee auto's te gaan. Twee jongemannen zijn uit het water gehaald, maar één van hen was al overleden. Omdat er vermoedelijk nog iemand in de auto zat is een grote zoektocht opgezet. De inzittenden van de andere twee auto's lijken met de schrik te zijn vrij gekomen.

Gedurende de nacht is niemand gevonden, maar er wordt verder gezocht. 's Ochtends sprong het Landelijk Team Onderwater Zoeken (LTOZ) in. Dit team heeft onder andere de beschikking over sonarapparatuur. Het scheepvaartverkeer in de Markervaart tussen de Enge Stierop en de Tapsloot is hiervoor gestremd.

De afdeling Verkeersongevallen Analyse van de politie onderzoekt wat er precies is gebeurd. De N246 was daarvoor tot rond 09:30 uur dicht.
Pin It
Bekeken: 1870x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/