Donderdag 13 juli wordt een inloopavond gehouden over de werkzaamheden aan de Middenweg in Heerhugowaard.  Dura Vermeer verzorgt de herinrichting in de omgeving van Centrumwaard en vernieuwt het riool. Tijdens de bijeenkomst geeft de aannemer uitleg over de geplande werkzaamheden en de verkeersmaatregelen die worden genomen om de hinder zo beperkt mogelijk te houden.

De Middenweg bij Centrumwaard gaat op de schop. De weg wordt smaller om de snelheid van het verkeer te matigen en om meer ruimte te bieden voor de trottoirs, de fietspaden en groen. Het asfalt wordt voorzien van een klinkermotief voor een meer dorps karakter en de parkeerplekken komen op stoephoogte zodat de weg nog iets smaller oogt. Aan de zijde van de winkels wordt het fietspad tweerichtingsverkeer.

De inloopbijeenkomst is van 19:00 tot 21:00 uur en vindt plaats in Ontmoetingscentrum De Brink aan de Middenweg 168. (foto: Bing)
Pin It
Bekeken: 1349x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/