De verbouwing van het gemeentehuis van Heiloo gaat meer dan twee ton extra kosten. De gemeenteraad stelde eerder bijna twee miljoen euro beschikbaar voor de verbouwing en inrichting.

De totale projectkosten komen volgens de aannemer hoger uit vanwege het aanpassen van het ventilatiesysteem en het vervangen van de warmtepomp. De komende maanden wordt de voormalige Rabobank in het Stationscentrum omgebouwd tot nieuw gemeentehuis. Naar verwachting kan de gemeente Heiloo het pand eind dit jaar betrekken.

Het huidige gemeentehuis aan de Raadhuisweg wordt op termijn gesloten. Op dit moment worden 26 zelfstandige woonunits gebouwd in het gemeentehuis. Binnenkort nemen 89 Oekraïners daar hun intrek. Daarnaast zal Muziek- en Dansschool Heiloo zich ook volgend jaar tijdelijk vestigen in het gemeentehuis.
Pin It
Bekeken: 742x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/