De politie van Oost-Brabant zet extra in op de zoektocht naar de automobilist die een motorrijder uit Heiloo aanreed op de A2. Het ongeluk gebeurde op 12 juni en het slachtoffer raakte ernstig gewond, maar de bestuurder ging er evengoed vandoor. De politie bespreekt het incident vanavond in haar tv-programma Bureau Brabant, in de hoop de automobilist alsnog te vinden.

In de uitzending doet de man uit Heiloo zijn verhaal. Zijn leven staat op zijn kop sinds hij die bewuste vrijdag 12 mei hard werd geschept. Zijn motor is voor hem veel meer dan alleen een vervoermiddel; motorrijden is zijn lust en zijn leven.

"We gaan op zoek naar de bestuurder van een grijze BMW, die betrokken was bij een verkeersruzie", aldus Politie Oost-Brabant. "Door zijn gedrag ontstond het ongeluk waardoor de motorrijder zeer ernstig beenletsel opliep. Dit terwijl de motorrijder niet eens betrokken was bij die verkeersruzie. De grijze BMW ging er echter vandoor en wij willen de bestuurder vinden. Ook zoeken we meer getuigen. Wie weet meer en helpt ons mee de bestuurder te vinden?"
Pin It
Bekeken: 623x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/