Dat het warmer wordt in Nederland is niemand ontgaan. Veel mensen gaan naar het strand, anderen zoeken de verkoeling in hun huis. Voor veel Egmonders was dat dit weekend geen optie. In Egmond aan den Hoef werd er ondanks het hete weer toch volop over de markt gestruind tijdens het Hoever Dorpsfeest. "Dit weer is altijd beter dan wind en regen, dus we passen ons gewoon aan."

De jaarmarkt, het scoutingprogramma, Podium Hanswijk en de Hoever Oldtimer Meeting maken dit jaarlijkse evenement echt iets om naar uit te kijken. "Het is gezellig, er zijn leuke dingen te koop en je ontmoet aardige mensen", zegt een bezoeker tegen Duinstreek Centraal. Alle activiteiten waren geconcentreerd in enkele straten in hartje Egmond aan den Hoef.

Zaterdag begon het Hoever Dorpsfeest al met een ambachtenmarkt, hier werden historische spelletjes gespeeld; verder werd er kunst gepresenteerd en verkocht en was er een workshop tekenen in de Slotkapel. Het rondje met de paardentram kon natuurlijk ook niet ontbreken, alleen was de hitte de paarden wel te veel, die werden vervangen door een trekker.

Aan toeloop had het Hoever Dorpsfeest geen gebrek. Voor de aanwezige Egmonders was het evenement weer een succes, er wordt uitgekeken naar volgend jaar.
Pin It
Bekeken: 757x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/