Gemeente Heiloo organiseert dinsdag 14 februari een bewonersbijeenkomst over de opvang van Oekraïense vluchtelingen in een deel van het gemeentehuis. De bijeenkomst start om 19:30 uur in de Witte Kerk, de inloop begint een half uur van tevoren.

Tijdens de bijeenkomst krijgen de aanwezigen informatie over de plannen voor de opvang van Oekraïners, onder andere over de planning van de verbouwing, hoe de opvang wordt geregeld en wat er over twee jaar met het pand zal gaan gebeuren. Er zullen diverse tafels staan waar informatie te verkrijgen is en vragen worden beantwoord.
Pin It
Bekeken: 193x
https://www.oceanic-saunas.eu/rtp-live/ https://www.psychopsy.com/toto-sgp/ https://majorzeman.eu/slot-demo/ https://bahama.digital/slot-demo/ https://www.parcoursmetiers.tv/uploads/slot-demo/ https://www.rioquente.com.br/slot-demo/ https://www.oceanic-saunas.eu/slot-demo/ https://nasrsolar.com/slot-demo/ https://www.irslawproblems.com/slot-demo/ https://www.bethlatimermd.com/slot-demo-pragmatic/ https://www.tyllcz.eu/slot-demo/ https://drift82.com/togelsgp/ https://gozlvet.com/slot-demo/ https://www.tyllcz.eu/rtp-live/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.pilipiuk.com/slot-demo/ https://hprrov.com/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/