Zoals al eerder aangekondigd, werkt ProRail aankomend weekend in de regio aan het spoor. Tussen Alkmaar en Uitgeest rijden daardoor geen treinen en worden bussen ingezet. Maar de werkzaamheden zorgen er ook voor dat de spoorovergang van de Zeeweg/Stationsweg in Heiloo het hele weekend dicht is voor al het verkeer, dus ook fietsers en voetgangers.

De spoorovergang Zeeweg wordt vernieuwd. Gemeente Heiloo meldt dat de overgang geheel dicht is van vrijdag 23:00 uur tot maandag 07:00 uur afgesloten, ook al staat er een kortere periode op de borden die bij de overgang staan. Op de naastgelegen parkeerplaats zal ProRail een bouwkeet en twee kranen plaatsen. Wie dicht langs het spoor woont, kan tijdens het werk hinder ervaren van extra licht en geluid.

Autoverkeer kan het spoor over via de Vennewatersweg en de Kerkelaan, of eventueel de Heerenweg of de Schuine Hondsbosschelaan. Langzaam verkeer kan oversteken via de Stationsweg. Fietsers en scooterrijders moeten echter wel afstappen.

Meer informatie is doordeweeks tussen 08:00 en 18:30 uur verkrijgbaar via Publieksvoorlichting van ProRail (0800–7767245, gratis), daarbuiten alleen bij nood of ernstige overlast. Kijk ook op heiloo.nl/werkzaamheden.
Pin It
Bekeken: 271x
https://www.cliniquepoirier.com/slot-demo/ https://www.oceanic-saunas.eu/slot-demo/ https://nasrsolar.com/slot-demo/ https://www.irslawproblems.com/slot-demo/ https://www.bethlatimermd.com/slot-demo-pragmatic/ https://ipotechen-credit.com/slot-demo/ https://www.tyllcz.eu/slot-demo/ https://drift82.com/togelsgp/ https://gozlvet.com/slot-demo/ https://www.tyllcz.eu/rtp-live/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.pilipiuk.com/slot-demo/ https://hprrov.com/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/