Een fietser is ernstig gewond geraakt toen hij op de Middenweg in Egmond-Binnen werd aangereden door een vrachtwagenchauffeur. Het slachtoffer is door ambulancepersoneel naar het ziekenhuis vervoerd.

Een vrachtwagen blokkeerde de Middenweg, vlakbij de overgang naar de Oude Schulpweg. De man was achter de vrachtwagen van zijn fiets gestapt en werd verrast toen deze ineens achteruit reed. De fietser viel en zijn tweewieler belandde deels onder de wagen.

Het VerkeersOngevallen Analyseteam van de politie was ter plaatse gekomen om de precieze oorzaak van het ongeval vast te stellen. Er was ook een traumahelikopter ingeschakeld, maar die bleek uiteindelijk niet nodig.
Pin It
Bekeken: 994x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://jdih.depok.go.id/mahjong-gacor-pg-soft/ https://jdih.depok.go.id/sdemo-gacor/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/