Gemeente Heiloo heeft het Masterplan gereed voor het gebied rond de Witte Kerk, Looplein en Winkelcentrum ’t Loo. Doel is het creëren van een prettige omgeving om in te winkelen, ontspannen, werken en te wonen. Dinsdag 8 november wordt het Masterplan Centrum Heiloo gepresenteerd tijdens een raadsinformatieavond in de Witte Kerk. Bewoners, ondernemers en andere geïnteresseerden zijn welkom om de avond bij te wonen.

In het Masterplan staan richtlijnen voor het centrumgebied, bijvoorbeeld over waar woningen, winkels en groen komen en omgang van de verkeerssituatie. Het streven is om een samenhangend geheel te ontwikkelen waarin wonen, werken, winkelen en groen samenkomen. Deelprojecten binnen het centrumgebied moeten volgens de richtlijnen worden ontwikkeld.

De bijeenkomst start om 19:30 uur, inloop begint een kwartier van tevoren. Na de presentatie van het Masterplan is er een informatiemarkt en geeft burgemeester Mascha ten Bruggencate een rondleiding, waarbij ze vertelt over ideeën voor het centrum. Aanmelden gaat via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Pin It
Bekeken: 317x