Veel bekende horecazaken in de regio waren zijn eigendom: Arie Boekel, verhuurder en vernieuwend horeca-ondernemer. Op de één na laatste dag van 2023 overleed de bekende Bergenaar. Zaken van hem zijn te vinden in Schagen, Alkmaar en Bergen; vaak zijn het horecazaken met een grote regionale bekendheid. Boekel werd 90 jaar oud.

Zelfs wie niet heel vaak in Schagen komt, zal al wel eens hebben gehoord van 't Geveltje, één van de bekendste cafés aan het marktplein van het stadje. Voor Berries in Alkmaar en Taveerne in Bergen geldt in wezen hetzelfde: het zijn bekende namen, bij een breed publiek. Dat laat goed zien dat Boekels 'timmermansoog' ook een horeca-oog was. Met een neus voor nieuwe trends en de steeds veranderende behoeftes van het uitgaanspubliek richtte Boekel zijn cafés in, die hij vervolgens succesvol verhuurde.

Arie Boekel overleed op zaterdag 30 december. Er is in besloten kring afscheid van hem genomen.
Pin It
Bekeken: 2072x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/