Aan het Vlasgat in recreatiegebied Geestmerambacht is donderdagmiddag drugsafval gevonden. Omgevingsdienst Noord-Holland Noord heeft het afval geïnspecteerd, maar er zijn vooralsnog geen gevaarlijke stoffen vrijgekomen.

Het zou gaan om restanten van een hennepkwekerij. Het afval werd donderdag rond 14:30 uur gevonden door wandelaars. De politie zal betrokken zijn bij het onderzoek, maar waarschijnlijk zal nooit echt duidelijk worden wie bij de lozing betrokken was. "We hebben vaak geen enkele aanwijzing die naar een persoon leidt", vertelt politiewoordvoerder Jan Martijn Stout aan Streekstad Centraal. "Neem bijvoorbeeld bij de vondst van aarde en bladeren. We kunnen dan zoeken wat we willen, maar het is lastig om dat te koppelen aan een kwekerij."

Vorige maand schreven we het nog: drugslozing komen wekelijks of eigenlijk zelfs dagelijks voor. Het is dan ook zeker niet de eerste keer dat er drugsafval gevonden wordt in onze regio. Alleen al dit jaar was het ook al raak langs de Molendijk in Schermer bij de Potjesdam in Zuid-Scharwoude.

Een gespecialiseerd bedrijf zal richting recreatiegebied Geestmerambacht rijden om het afval weg te halen.
Pin It
Bekeken: 1310x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/