De politie van Alkmaar heeft dinsdag een 23-jarige inwoner aangehouden in verband met heling of diefstal van een elektrische damesfiets. De man werd bij de Spieghelstraat opgepakt en de e-bike is in beslag genomen. Het gaat om een witgrijze Stella Livorno met fietstassen. De recherche is op zoek naar de eigenaresse.

Tijdens hun surveillance reden de politieagenten door de Spieghelstraat in Oud Overdie en zagen ze ineens een man lopen met een e-bike op zijn schouder, vertelt de politiewoordvoerder Jan Martijn Stout bij navraag. "De fiets was op slot. Mijn collega's spraken hem aan van 'wat ben jij nou aan het doen'? Toen zijn hij 'Nou ja... ik denk dat ik wel een slaapplek heb vannacht'." Dat was volgens de woordvoerder humoristisch bedoeld, de man is niet dakloos. Wél is hij vaker aangehouden in verband met fietsdiefstal.

"Alle aanwijzingen waren ernaar dat de fiets was gejat", vervolgt Stout. "En de man is wel een bekende van de politie wat betreft fietsendiefstal." Hij is aangehouden voor heling, aangezien (nog) niet was vastgesteld dat hij zelf de dief was.

De eigenaresse wordt verzocht contact op te nemen met de recherche van Alkmaar en om aangifte van diefstal te doen. Wie de eigenaresse kent wordt gevraagd deze op de hoogte te stellen. De recherche is bereikbaar via 0900-8844. Het zaaknummer is 2023270673. (foto: Politie Alkmaar-Duinstreek)
Pin It
Bekeken: 797x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/