Recht in de camera kijken. Een goed advies bij een schoolfoto, maar minder verstandig bij het pinnen met een gestolen pas. De politie heeft nu scherpe beelden van de man die een Alkmaarse vrouw flink wat geld afhandig maakte. Wie denkt de man te herkennen wordt gevraagd om snel contact op te nemen met de politie, zodat deze verdrietige zaak kan worden opgelost.

Het gaat om een voorval in juni dit jaar. Een vrouw uit Alkmaar van 75 jaar oud werd toen slachtoffer van een 'babbeltruc'. Dat gebeurde op woensdag 21 juni. Op die dag, rond 15:30 uur, kreeg de vrouw telefoon van iemand die zich voorstelde als medewerker van haar bank. Minutenlang werd op de vrouw ingepraat, tot ze toezegt haar bankpas, telefoon en sieraden af te staan. Ook geeft de Alkmaarse haar pincode.

De pas en andere spullen worden bij de vrouw thuis opgehaald, in het Hof van Luxemburg. De man die dat doet valt op, doordat hij zichzelf eerst lang in de spiegel staat te bekijken, voor hij aanbelt. Recht in de spiegel kijken, recht in de camera: het blijkt zijn stijl, want als er met de pas wordt gepind, is de man ook goed herkenbaar. Die foto deelt de politie nu, samen met een filmpje bij bureau NH.

Wie de dader herkent kan contact opnemen met de politie via 0800-6070. Het is ook mogelijk om anoniem een melding te doen, via 0800-7000 of via Meld Misdaad Anoniem.
Pin It
Bekeken: 2271x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/