Vrijwilligers zijn onmisbaar voor Alkmaar en de Alkmaarders. Om mensen die zich op deze manier voor anderen in te zetten te steunen en te blijven motiveren organiseert Team Vrijwillig jaarlijks de verkiezing 'Held van Alkmaar'. Die titel gaat naar een vrijwilliger die echt bijzonder is voor de mensen die hem of haar nomineren. In het jaar van 450 Jaar Alkmaar Ontzet is die uitreiking natuurlijk extra bijzonder.

Team Vrijwillig vraagt mensen om hun kandidaten voor de jaarlijkse vrijwilligersprijs vanaf nu aan te melden. "De prijs is bedoeld voor vrijwilligers, die zich op een bijzondere wijze voor de Alkmaarse samenleving hebben ingezet", laat de organisatie weten aan Streekstad Centraal. Dat is dus bewust breed te interpreteren. Vrijwilligers zijn er immers op allerlei plekken, in allerlei functies, van jong tot oud.

"Alle aanmeldingen worden na sluiting van de aanmeldperiode beoordeeld door een commissie bestaande uit medewerkers van de gemeente Alkmaar en van Team Vrijwillig", aldus de organisatie, die deze huldiging al sinds 2012 organiseert. Uit die selectie worden de medailledragers uitgekozen. En iedereen die zich inzet komt daarvoor in aanmerking, ook wie niet zelf bij een organisatie aangesloten is, maar op eigen initiatief het verschil maakt voor Alkmaar en de Alkmaarders.

Aanmelden kan tot dinsdag 21 november via de website van Team Vrijwillig.
Pin It
Bekeken: 717x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/