Alkmaar moet van de rechter stoppen met het in diskrediet brengen van Huyswaert Zorg. De gemeente is ontevreden over de zorg en wil de samenwerking met de organisatie beëindigen. Er werden brieven verstuurd over het stoppen van de financiering, nog voordat het definitieve besluit was genomen.

Volgens de rechter heeft Alkmaar daarmee onzorgvuldig gehandeld. Eerder kwam uit een bedrijfsvoeringsonderzoek naar voren dat de jeugdzorg van Huyswaert Zorg niet zou voldoen aan de gestelde eisen. "De resultaten daarvan waren ondermaats. Na een "langdurig en zorgvuldig doorlopen traject" besloot het Alkmaarse college van B&W om de contracten met het zorgbedrijf te ontbinden", schreven wij in een artikel.

Huyswaert Zorg biedt beschermd wonen en zorg aan in de regio Alkmaar. Volgens de website heeft de organisatie momenteel zestig bedden en dertig medewerkers in dienst. Huyswaert Zorg wil de gemeente aansprakelijk stellen voor de geleden schade.
Pin It
Bekeken: 872x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/