Het team van handbalsters Tess Lieder- Wester en Bo van Wetering heeft goede zaken gedaan tijdens de eerste kwalificatiewedstrijd voor het EK. De handbalsters wonnen met 38-27 van het Portugese team.

En dat was niet bepaald een spannende wedstrijd. Vanaf de start domineerde Oranje. Nederland is bij de loting voor de kwalificatie van het EK 2024 ingedeeld in groep 3. Zij zitten daarmee in de poule met Tsjechië, Portugal en Finland. Tegen elke tegenstander wordt zowel uit als thuis een wedstrijd gespeeld. De twee beste landen in de poule en de vier beste nummers drie plaatsen zich voor het EK. Aan de dames de schone taak om zaterdag van Finland te winnen.

Het Europese toernooi wordt eind volgend jaar gehouden in Hongarije, Oostenrijk en Zwitserland. De drie organiserende landen en regerend kampioen Noorwegen zijn rechtstreeks gekwalificeerd. (Beeld: Pixabay / JeppeSmedNielsen)
Pin It
Bekeken: 698x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/