De politie heeft dinsdag een grootschalige verkeerscontrole in en om Alkmaar gehouden. De controle vond plaats tussen 10:00 en 15:00 uur en er werden 117 bekeuringen uitgedeeld. De politie waarschuwt dat er over enkele weken weer een grote verkeerscontrole in het district zal worden gehouden.

Politie Alkmaar-Duinstreek schakelde voor de verkeerscontrole hulp in van de Noord-Hollandse verkeerspolitie en diverse eenheden uit de wijde omgeving. "We hebben controles gedaan voor bromfietsen, snelheidscontroles met de laser, onopvallende scooters en bikers in de binnenstad (onopvallende) motorrijders, de MONOCAM op het viaduct A9 bij Heiloo en de onopvallende videoauto van Team Verkeer."

"De controle hebben we gedaan om uw en onze verkeersveiligheid te vergroten en te zorgen dat alles ook veilig blijft", laat de politie weten. Op zo'n beetje alles in het verkeer werd gelet: te hard rijden, de constructiesnelheid van scooters, drank- en drugsgebruik, telefoongebruik en het niet dragen van een gordel of helm. Ook werden gekeken naar gebreken aan voertuigen, de koppeling van aanhangers en of ladingen wel goed waren vastgezet en afgedekt.
Pin It
Bekeken: 1887x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/