Vrijdag 6 oktober zou er weer een bewonersbijeenkomst zijn in de Rivierenwijk in Heerhugowaard, maar die kan niet doorgaan. De vertegenwoordiger van de gemeente is ziek. Dinsdag 10 oktober staat eveneens bijeenkomst gepland en de verwachting van de organisatie is dat die wél doorgaat. Bij de bijeenkomst zullen behalve iemand van de gemeente ook de wijkagent en iemand van woningbouwcorporatie Woonwaard aanwezig zijn.

Er zijn al langer zorgen over de leefbaarheid in de Heerhugowaardse Rivierenwijk. Voor een deel gaat het om algemene klachten als geluidsoverlast en afval op straat, maar er zou ook sprake zijn van criminaliteit. Een dieptepunt was de schietpartij die in 2017 plaatsvond aan de Schelde. Verder vragen bewoners aandacht voor de verkeersveiligheid in de woonwijk. De gemeente Dijk en Waard wil van bewoners weten wat ze kan doen om het gevoel van veiligheid in de Rivierenwijk te vergroten. Verhuurder Woonwaard is ook aanwezig en zal reageren op vragen over het onderhoud van de woningen in de Rivierenwijk.

Bij een eerste bijeenkomst op maandag 2 oktober kwamen zo'n 25 buurtbewoners opdagen. Een prima opkomst, maar betrokkenen hopen dat er bij de volgende bijeenkomst nog wat meer mensen aanwezig zullen zijn. Zo kan ieders mening worden gehoord. Maar die volgende bijeenkomst is dus níet op vrijdag 6 oktober, maar op dinsdag 10 oktober, om 19:00. Inloop is vanaf 18:00. De locatie van de bijeenkomst is Wijkcentrum Linkin aan de Standaardmolen. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. (foto: Bing Maps)
Pin It
Bekeken: 711x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/