Vanuit de lucht valt het eigenlijk meteen op: een bedrijfsgebouw met een rij vrachtwagens, tussen al die woonhuizen, dat voegt niet meer. Dat vinden ze er bij transportbedrijf Van der Steen in Heiloo ook van. Het bedrijf zal daarom zijn biezen pakken en plaats maken voor het onvermijdelijke: meer woningen. Er is voor Van der Steen een nieuwe locatie gevonden aan Vennewatersweg 18.

Of het bedrijf zich op dat perceel, dat nu nog een agrarische functie heeft, ook echt mag vestigen is nog wel afhankelijk van goedkeuring van de gemeente. Hoewel die steun niet unaniem zal zijn, is de verwachting wel dat de raad met de nieuwe locatie in gaat stemmen. Daarmee gaat voor Van der Steen een lang gekoesterde wens in vervulling: een bedrijfslocatie aan de rand van het dorp, mét een woonhuis, zodat de familie een oogje in het zeil kan houden. Die combinatie van wonen en werken was op een regulier bedrijventerrein niet mogelijk.

Aan het agrarische stuk grond zal wel het nodige veranderen voor Van der Steen er zijn intrek inneemt. De ingang wordt verplaatst; rondom het terrein komt begroeiing, zodat het bedrijf enigszins aan het zicht onttrokken wordt. En uiteraard zal ook de húidige locatie van Van der Steen flink veranderen, als daar woningen verrijzen.
Pin It
Bekeken: 419x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/