UPDATE:  Opnieuw heeft een explosie plaatsgevonden in Alkmaar. De ontploffing vond dinsdagavond plaats bij het bedrijf 'Mijn bus is top' aan de Koedijkerstraat. Dit is een bedrijf dat doet in het aanpassen van onder andere bedrijfsbussen. Meerdere ramen waren vernield en ook binnen was er schade. De politie zoekt een jongen van rond 16 jaar oud, die wegrende na de explosie.

De politie kreeg rond 21:20 uur melding van de explosie.  De pui raakte zwaar beschadigd en er was brand ontstaan. De brandweer heeft het vuur geblust. Niemand raakte gewond.

De politie heeft onder andere met helikopter gezocht naar mogelijke daders. Volgens de politie is iemand gezien die na de explosie wegrende. Het gaat om een jongen van rond 16 jaar oud en 1,70 meter lang, met halflang haar in een scheiding. De jongeman droeg een donkere hoodie met een witte tekst in de capuchon gedrukt.

De parkeerplaats voor het pand was afgezet zodat de recherche ongestoord onderzoek kon doen. Voor het verdere onderzoek is de politie op zoek naar getuigen en mensen die camerabeelden hebben. De politie is bereikbaar via 0900-8844. Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000. Het zaaknummer is 2023213799.

Maandagavond vond al een explosie plaats bij een huis aan de Baansingel. Anderhalve week geleden was het raak bij een huis op de Bannewaard en drie weken terug bij een woning in de Lekstraat, De woning is ook al eens beschoten. Het is nog niet duidelijk over er een verband is tussen de diverse explosies.

De politie zette het parkeerterrein voor het pand af voor het onderzoek

Pin It
Bekeken: 2389x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/