De gratis pakketten met wasbare luiers die de gemeente Alkmaar uitdeelt kunnen rekenen op veel belangstelling. Er was vooraf rekening gehouden met veertig deelnemers voor het project. Deze week werd bekend dat de gemeente het aantal beschikbare plekken uitbreidt. Er kunnen dan in totaal vijftig jonge Alkmaarse gezinnen deel gaan nemen aan het luierproject.

"Dat komt wel vol", zei projectleider Gerie Hordijk er vorige week over, toen Streekstad Centraal met haar en andere betrokkenen sprak over het programma met gratis pakketten wasbare luiers. Op dat moment lag het aantal aanmeldingen al boven de dertig en inmiddels is het dus gelukt veertig jonge gezinnen te enthousiasmeren voor een proef met wasbare luiers. De ouders krijgen verschillende pakketten aangeboden om zo het systeem van hun voorkeur te kunnen bepalen.

Om meer ouders de kans te bieden kennis te maken met wasbare luiers, heeft de gemeente Alkmaar nu tien extra plekken toegevoegd. Dat betekent dat er voor nog tien andere Alkmaarse gezinnen luierpakketten beschikbaar zullen zijn. Ook kunnen deze gezinnen gebruikmaken van de begeleiding die geboden wordt. De jonge ouders zijn ook welkom op de bijeenkomsten die bij het project horen, waarvan de eerste op 11 oktober is.

Aanmelden kan via de website van de gemeente.
Pin It
Bekeken: 1056x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/