Het college van Alkmaar wil de bewoners van de Tiny Houses aan de Helderseweg een nieuwe stek bieden op het oude Mobi-terrein aan de Zeswielen. De tijdelijke verlenging van de vergunning voor het oude Nuon-terrein verloopt op 31 december en kan niet worden verlengd. Het college zoekt nu uit of de omwonenden van het beoogde terrein en de Tiny House bewoners goed met elkaar klikken.

"We zien een kans om de Tiny Houses te verplaatsen naar de voormalige Mobi-locatie aan de Zeswielen", laat het college weten in een raadsinformatiebrief. "Het college van B&W is vooral benieuwd hoe de omgeving aankijkt tegen deze verplaatsing. Daarom is aan de bewoners van de Tiny Houses gevraagd om eerst de omgeving te polsen en de participatie te starten."

De bewoners van de Zeswielen ontvangen donderdag, vandaag, een uitnodiging voor een kennismakingsdag bij de Tiny Houses. Die vindt plaats op 14 oktober. "Het college is benieuwd naar de reacties en opbrengst van de participatie en neemt de uitkomst mee in een besluit over de toekomstige verplaatsing."
Pin It
Bekeken: 2585x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/