Gemeente Dijk en Waard is van plan Heerhugowaard De Noord letterlijk op de kaart te zetten. Het college van B&W legt het ontwerpbesluit voor vaststelling van de grenzen voor de bebouwde kom in de gemeente vrijdag ter inzage. Om er zeker van te zijn dat de grens goed loopt, is er op donderdag 5 oktober een inloopbijeenkomst in De Noord.

Om de bebouwde kom-grenzen in de zin van de Wegenverkeerswet 1994 en de Wet Natuurbescherming de komende jaren te behouden moet de gemeenteraad deze vaststellen. Op de nieuwe kaart staat De Noord ook echt als buurtschap omlijnd, om de historie en identiteit te benadrukken. Verder verandert er niets.

De grens van De Noord is zo veel mogelijk gebaseerd op de historische parochiegrenzen en zal na aan de Middenweg en Hasselaarsweg worden aangegeven met blauwe bebouwde komborden. Wie binnenkomt ziet in witte letters 'De Noord', wie vertrekt ‘Heerhugowaard’.

De inloopbijeenkomst duurt van 18:00 tot 20:00 uur en vindt plaats in het dorpshuis, Middenweg 539 A. De ontwerpkaart is te bekijken en medewerkers van de gemeente verzamelen reacties. De inbreng wordt opgenomen in een verslag, waarin eventuele aanpassingen zullen worden toegelicht.

Het ontwerpbesluit ligt vanaf vrijdag zes weken ter inzage op het gemeentehuis (op afspraak) en via officielebekendmakingen.nl. Na de inspraakperiode is het aan de gemeenteraad het besluit vast te stellen. (foto: Bing)
Pin It
Bekeken: 1060x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/