Gemeente Dijk en Waard is tevreden over de bewonersbijeenkomst over evenementen op het kermisterrein in Zuid-Scharwoude, die dinsdag plaatsvond in de BroekerVeiling. Doel is vooral om evenementen voor iedereen levendig en leefbaar te houden. Er was volgens de gemeente een groot aantal belangstellenden dat hun stem liet horen.

"Kermis Zuid-Scharwoude, dat leeft in de Langedijker dorpskernen! Dat bleek toen gisteravond niet alleen omwonenden van het dorpsfeest, maar ook een groot aantal andere belangstellenden hun stem lieten horen in museum BroekerVeiling", aldus de gemeente op sociale media. "De inbreng wordt meegenomen in locatieprofiel, dat duidelijk maakt wat de regels en afspraken zijn voor ieder evenement."

De afgelopen jaren is het aantal evenementen sterk gegroeid, vooral het aantal muziekevenementen. Tegelijkertijd wordt er ook veel gebouwd en is er minder ruimte voor evenementen. Dat levert een spanningsveld op tussen bezoekers en omwonenden. Gemeente Dijk en Waard onderzoekt daarom welke evenementen geschikt zijn op de locaties van het Geestmerambacht, IJsbaanterrein ’t Kruis, Speelweide Noord-Scharwoude en Kermisterrein Zuid-Scharwoude. Door te kijken naar de voorzieningen en specifieke regels van het gebied, wil de gemeente een goede balans vinden tussen levendigheid en leefbaarheid.

Donderdag (morgen dus) organiseert de gemeente een bijeenkomst voor inwoners van 't Kruis om te praten over het gebruik van het evenemententerrein in de woonkern. Die is vanaf 19:30 uur in het gemeentehuis, met inloop vanaf 19:15 uur. Maandag 2 oktober wordt gepraat over de Speelweide in Noord-Scharwoude. Deze bijeenkomst is om dezelfde tijd in Museum Broekerveiling.  Aanmelden kan per mail via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Pin It
Bekeken: 934x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/