De wedstrijd 'Heel Heiloo Bakt' is gewonnen door Katinka Broekhof. Zaterdag werd tijdens Burendag bepaald wie in Heiloo de allerlekkerste taart of koekjes kan bakken. De jury koos uiteindelijk voor de mango-speculaastaart van Katinka. Huda Salta kreeg de tweede prijs voor haar Syrische sesamkoekjes en Andrea Landman derde met haar chocolade-sticky carameltaart.

De bakwedstrijd was in het kader van de Burendag en de open dag die het Trefpunt organiseerde. Tussen 12:00 en 13:00 uur werden tien creaties ingeleverd en daarna was iedereen welkom om voor 1,50 euro om ervan te genieten. De middag werd opgeluisterd door het Berger Veerhuiskoor.

Wanda van Trefpunt is tevreden over de dag: "Ik denk dat we een man of 60 op bezoek gehad hebben. Het was hartstikke gezellig en lekker druk ook. Mensen zaten lekker aan de koffie of thee. En alles was op van de taarten en de koekjes." (tekst gaat door onder de foto)

Ada en Jeroen Smit buigen zich kritisch over alle baksels (foto: Trefpunt Heiloo)


Rond 15:30 uur kwamen juryleden Ada Smit en Jeroen Smit, die leraar Brood & Banket is bij het ROC in Amsterdam, met hun verdict. Volgens Ada en Jeroen was het voor de eerste prijs erg moeilijk kiezen tussen de mango-speculaastaart van Katinka en de Syrische sesamkoekjes van Huda.

"De eerste prijs is een kookboek van Heel Holland Bakt en de tweede prijs een kookboek voor cupcakes. De prijzen hebben allemaal met bakken te maken", vervolgt Wanda. "Andrea staat niet op de foto, die moest al weg vanwege andere verplichtingen. Ik heb haar prijs voor nu in ontvangst genomen."
Pin It
Bekeken: 532x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/