Van babykleding tot schoenen. Op zaterdag 7 oktober is er een winterkleding- en speelgoedbeurs in Obdam. Van 14:00 tot 16:00 uur kunnen geïnteresseerden terecht in Sporthal De Stap. Entree is gratis.

Wil je spullen verkopen op de beurs? Neem dan contact op met Karla via telefoonnummer 06 - 38 42 39 28. Ook is het mogelijk om spullen in te laten schrijven bij Groen Kinderopvang aan de Overweg in Obdam. Dat kan op donderdag 28 september of woensdag 4 oktober tussen 19:00 en 20:00 uur.

Artikelen die niet verkocht worden, gaan naar Roemenië. Speelgoed en grote babyartikelen kunnen verkopers retour krijgen voor een kleine vergoeding per artikel. Meer informatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Pin It
Bekeken: 848x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/