De Heerhugowaardse handbalsters Tess Lieder- Wester en Bo van Wetering zijn opgenomen in de voorlopige selectie voor de kwalificatiereeks voor het EK. De Oranje handbaldames spelen op 12 oktober tegen Portugal en twee dagen tegen Finland.

Nederland is bij de loting voor de kwalificatie van het EK 2024 ingedeeld in groep 3. Zij nemen het in deze poule op tegen Tsjechië, Portugal en Finland. Tegen elke tegenstander wordt zowel uit als thuis een wedstrijd gespeeld. De twee beste landen in de poule en de vier beste nummers drie plaatsen zich voor het EK.

Het Europese toernooi wordt eind volgend jaar gehouden in Hongarije, Oostenrijk en Zwitserland. De drie organiserende landen en regerend Europees kampioen Noorwegen zijn rechtstreeks gekwalificeerd. Bondscoach Per Johansson maakt de definitieve selectie voor de kwalificatiereeks op uiterlijk 1 oktober bekend.
Pin It
Bekeken: 998x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/