De 22-jarige installatiemonteur Sam Strijbis uit Dirkshorn heeft tijdens het Europees kampioenschap voor mbo-studenten een medaille voor excellentie ontvangen. De student van ROC Horizon College Heerhugowaard deed mee aan EuroSkills in de categorie sanitaire- en verwarmingstechnicus. Hij behaalde de vijfde plaats tijdens het toernooi in het Poolse Gdańsk.

Strijbis is trots op het resultaat dat hij behaalde. "Ik ben tevreden. Ik kan nu zeggen dat ik bij de eerste vijf van Europa hoor", vertelt hij. De Dirkshorner is al een aantal jaar een begrip in de wereld van de sanitair- en verwarmingstechniek. In maart werd hij voor de tweede keer Nederlands kampioen in zijn vakgebied. Tijdens de openingsceremonie van EuroSkills mocht Strijbis als team captain de Nederlandse vlag dragen.
Pin It
Bekeken: 884x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/