Een 23-jarige man uit Alkersloot die betrokken was bij een ongeluk in Heiloo, wordt aangemerkt als verdachte. Donderdagavond botste een auto met een bestelbus op de kruising van de Stationsweg en Kennemerstraatweg. De verdachte reed in het busje en testte positief op drugs.

Het is nog niet bekend om welke drugs het gaat. "De test is in ieder geval een indicatie", vertelt politiewoordvoerder Roderick de Veen in gesprek met Heiloo Centraal. "We hebben een tweede test afgenomen en die wordt op dit moment onderzocht in het laboratorium. Hoeveel en wat wordt dan duidelijk." Theoretisch gezien zou de positieve testuitslag ook veroorzaakt kunnen worden door bepaalde medicijnen. "Maar daar ga ik niet vanuit." Even voor 21:30 uur gebeurde het ongeluk op de Heilooër kruising. Bij de aanrijding raakte de inzittende van een personenauto gewond. Zij is door ambulancepersoneel naar het ziekenhuis gebracht. Het is niet bekend hoe het nu met haar gaat.

De 23-jarige man uit Akersloot is verhoord en inmiddels op vrije voeten.
Pin It
Bekeken: 945x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/