De inzittende van een auto is donderdagavond gewond geraakt bij een aanrijding in Heiloo. Op de kruising van de Stationsweg en Kennemerstraatweg botste een auto met een bestelbus. De bestuurder van het busje is aangehouden.

Even voor 21:30 uur vond het ongeluk plaats op de Heilooër kruising. Het is niet bekend wat er precies is gebeurd, maar het vermoeden bestaat dat het ongeluk veroorzaakt is door defecte verkeerslichten. Na de botsing kwam de personenauto tot stilstand tegen een makelaarskantoor op de hoek van de kruising. Een inzittende van de auto is door ambulancepersoneel meegenomen naar het ziekenhuis.

Beide voertuigen raakten door het ongeluk zwaar beschadigd en worden opgehaald door een bergingsdienst. De bestuurder van de bestelbus is aangehouden.
Pin It
Bekeken: 760x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/