De politie heeft een verdachte aangehouden in verband met een brutale woningoverval in Limmen. Vorige week werd daar een 73-jarige vrouw bedreigd en mishandeld in haar eigen huis. Er zou sprake zijn geweest van twee overvallers, de politie heeft nu één verdachte in de kraag gevat. Het gaat om een jongen van 17 jaar oud.

Volgens de politie gaat het om één van de twee daders. De andere verdachte is dus nog voortvluchtig, daar doet de politie nu nog onderzoek naar. Mogelijk kan een verklaring van de nu opgepakte jongen van 17 meer duidelijkheid verschaffen.

De woningoverval verliep gewelddadig. De daders zouden een machete bij zich hebben gehad, waarmee ze de bewoonster aanvielen. Die raakte hierbij lichtgewond. Gezien de ernst van de zaak en het gegeven dat er nog één verdachte vrij rondloopt blijven tips welkom. Informatie geven kan via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.
Pin It
Bekeken: 722x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/