Aan mooie kleuren geen tekort, gisteravond in Broek op Langedijk. Ook de natuur hielp een handje mee, het dorp werd getrakteerd op een schitterende zonsondergang en die leverde het ideale decor voor de lichtjesavond van Langedijk Waterrijk. De veelzijdige stoet bootjes kon rekenen op enthousiaste reacties - én op verdiende prijzen.

De Lichtjesavond is in Langedijk een traditie, dus de organisatie kon nuchter zijn in de aankondiging: "Dit behoeft geen verdere toelichting", aldus Langedijk Waterrijk. "Al jaren een beproefd gezellig, mooi en leuk feest." En die woorden bleken ook op deze editie van toepassing. Veel aandacht was er voor de 'Smurfenboot', maar ook voor boten met actuele thema's als Barbie en de eveneens 'waterrijke' zomer van 2023.

De Lichtjesavond zorgde veel gezelligheid op het water en langs de kanten. De Broeker Veiling schitterde in het kleurige schijnsel van de talloze bootjes. Een fotoverslag van het evenement is te bekijken op de Facebookpagina van Dijk en Waard Centraal.
Pin It
Bekeken: 1250x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/