Elton John wordt gezien als een van de best verkopende artiesten aller tijden. Zijn grootste hits komen donderdag 28 september vanaf 20:15 uur voorbij in Cool kunst en cultuur. Jamai brengt dan namelijk een ode aan de I'm Still Standing-zanger.

Maar ook Cold Heart, Rocket Man, Yellow Brick Road en veel meer nummers worden gespeeld. De muziek van de Britse zanger, componist en pianist is de rode draad door het leven van Jamai. Naar eigen zeggen heeft hij heeft hij zijn inspiratie en creativiteit voor een groot deel te danken aan Elton John. En omdat Jamai inmiddels twintig jaar geleden talentenjacht Idols won, wordt dit een jubileumshow met een gouden randje.

Een kaartje voor de voorstellingkost 27,50 euro en is verkrijgbaar via coolkunstencultuur.nl en aan de kassa in het theater.
Pin It
Bekeken: 966x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/