De politie heeft een 23-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats aangehouden vanwege diefstallen in Sint Pancras. Twee gele stints werden vorige week gestolen bij een buitenschoolse opvang aan de Kastanjelaan. De politie verwacht niet dat er meer aanhoudingen zullen volgen in het onderzoek.

"Door het recherchewerk zijn de stints al snel teruggevonden op de Sportlaan in Zuid-Scharwoude", vertelt politiewoordvoerder Derk Burger aan Dijk en Waard Centraal. Het vermoeden bestaat dat de voertuigen zijn gebruikt om te joyriden. "Maar inmiddels zijn ze weer terug bij de buitenschoolse opvang." De woordvoerder van de politie laat weten dat de 23-jarige man weer vrij is, maar verdachte blijft in de zaak. "Op dit moment volgen we de administratieve stappen om het dossier te vormen."

Het Openbaar Ministerie (OM) zal over een aantal weken gaan bepalen of de twintiger zonder vaste woon- of verblijfplaats vervolgd gaat worden vanwege de diefstallen.
Pin It
Bekeken: 1624x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/